Program gratuit de antreprenoriat: APT

Sau Cum să înveți să faci afaceri pe gratis

http://www.brandacademy.ro/

Chiar dacă mulți dintre români își doresc să înceapă o afacere, nu toți se și pricep la afaceri, mai ales dacă este prima dată când pășesc pe sinuosul drum al antreprenoriatului. Consultanța în afaceri sau programele de training sunt destul de scumpe, motiv pentru care majoritatea celor care doresc să-și deschidă o afacere preferă să înceapă de unii singuri.

Brand Academy a lansat proiectul “APT - Antreprenoriat performant prin training şi consiliere”, finanţat din fonduri structurale. Proiectul se desfăşoară pe o perioadă de 24 de luni şi oferă training şi consiliere gratuite persoanelor care doresc să îşi deschidă o afacere.

Proiectul “APT - Antreprenoriat performant prin training şi consiliere” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 (POS DRU), axa prioritară 3 “Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi întreprinderilor”, domeniul major de intervenţie “Promovarea culturii antreprenoriale”. Proiectul se desfăşoară pe o perioadă de 24 de luni, conţine sesiuni de instruire şi consiliere pentru 720 de cursanţi din regiunile de dezvoltare Bucureşti - Ilfov, Sud - Est şi Sud - Vest.

Labels: